top of page
20220529-IMG_3824.jpg

BABY'S

AUTHENTIEKE FOTO’S VAN JE BABY

divider
baby

Herinner je je de babyjaren van je kinderen nog? Wat een drukke tijd was dat, niet? Vreemd genoeg zijn er bepaalde herinneringen aan die intense periode die in de loop van de jaren toch langzaamaan vervagen.

Om die herinnering levendig te houden kan ik je een mooi overzicht van babyfoto’s bezorgen die het karakter van je uk treffend weergeven, ook al was hij of zij nog zo klein.
Ik heb al veel baby’s voor mijn lens gehad. En het verrast me telkens opnieuw hoe die kleintjes toch elk een eigen uitstraling hebben. Er zijn er die me tijdens de hele shooting verwonderd blijven aankijken. Anderen trekken een pruillipje. Een enkele keer heb ik er eentje in de studio gehad die de hele poespas geen pretje vond: op het merendeel van de foto’s kijkt hij zonder verpinken boos in de lens.

Maar wat zou het? Als je bij me langskomt voor een shooting, zorg ik ervoor dat mijn studio op en top in orde is om je met je baby te ontvangen. Een goede temperatuur, een aangename en ontspannen sfeer, zodat je zoon of dochtertje helemaal zichzelf kan zijn.
Een babyshooting is niet alleen leuk voor mama en papa. 

Wedden dat je kind later, als het groot is, ook zelf blij zal zijn met zijn babyfoto’s van lang geleden?

WIL JE EEN AANDENKEN VOOR LATER AAN DIE GRAPPIGE SNOETEN VAN JE BABY? MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN SHOOT MET T-ONE-SHOT IN EVERGEM.

Ik verplaats me in heel België ( Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Antwerpen, Provincie Limburg, Provincie Vlaams-Brabant, Provincie Namen, Provincie Luik, Provincie Luxemburg, Provincie Waals-Brabant, Provincie Henegouwen Brussels gewest ) en werk ook in Nederland ( Axel, Hulst, Sas van Gent, Terneuzen...)

bottom of page