top of page
20220629-IMG_4951.jpg

DE BESTE KEUZE OM JOUW EVENT KWALITATIEF IN BEELD TE BRENGEN BIJ T-ONE-SHOT 

scrollicon

EVENT-FOTOGRAFIE

JUISTE MOMENT OP DE JUISTE PLEK

divider
baby

Dat is zoals chirurgie, je kan de beste hartchirurg ter wereld zijn maar dat wil nog niet zeggen dat je de beste hersenchirurg bent. Ik wil mij specialiseren in eventfotografie en dat is waarom T-ONE-SHOT de beste keuze is om jouw event kwalitatief in beeld te brengen van begin tot einde. Of het nu gaat om een beurs, personeelsfeest, sportevenement, festival, brand activatie, verjaardagsfeestje, of opendeurdag....

Ik zorg ervoor dat je de beste foto’s krijgt. Met wat ervaring in de eventfotografie weet ik als geen ander hoe ik op het juiste moment op de juiste plek weet te staan om elk moment zo goed mogelijk vast te leggen. Vraag gerust naar mijn eerder werk. Ik toon je graag volledige sfeerreportages zodat je kan zien dat mijn portfolio niet bestaat uit lucky shots maar dat je enkele weken na afloop van het evenement een volledig kwalitatief fotoverhaal krijgt.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN SHOOT MET T-ONE-SHOT IN EVERGEM.

Ik verplaats me in heel België ( Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Antwerpen, Provincie Limburg, Provincie Vlaams-Brabant, Provincie Namen, Provincie Luik, Provincie Luxemburg, Provincie Waals-Brabant, Provincie Henegouwen Brussels gewest ) en werk ook in Nederland ( Axel, Hulst, Sas van Gent, Terneuzen...)

bottom of page