top of page
20220605-IMG_4283.jpg

HARTVERWARMENDE FAMILIEPORTRETTEN, KRONIEK VAN EEN FAMILIEGESCHIEDENIS IN EVOLUTIE

scrollicon

FAMILIEPORTRETTEN

JE FAMILIE DOOR DE JAREN HEEN

divider

Een familie is geen constant gegeven. Het begint bij jou en je partner, maar jullie gezin breidt gestaag uit. Er komen kinderen bij en die brengen op een bepaald moment hun vriend of vriendin mee die misschien hun partner voor het leven wordt. En zo beginnen ook zij aan hun eigen verhaal.

Voor mij als fotograaf is een familieportret een boeiende opdracht. Het is een uitdaging om die verzameling van verschillende types en generaties op zulk een manier in mijn foto’s weer te geven dat ieders houding sprekend is voor wie hij of zij is. Eigenlijk is uit elk familieportret min of meer het levensverhaal af te leiden van alle mensen die op de foto voorkomen. Het is een tijdsdocument om te koesteren. Ideaal ook om als geschenk te geven!

T-ONE-SHOT kan de shooting organiseren bij je thuis of op een locatie naar keuze. Ik denk bijvoorbeeld aan een mooi park bij je in de buurt of een gezellig plein in de stad of je dorp. Geef gerust je voorkeur door, ik adviseer je met plezier. 

Ik verplaats me in heel België ( Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Antwerpen, Provincie Limburg, Provincie Vlaams-Brabant, Provincie Namen, Provincie Luik, Provincie Luxemburg, Provincie Waals-Brabant, Provincie Henegouwen Brussels gewest ) en werk ook in Nederland ( Axel, Hulst, Sas van Gent, Terneuzen...)

familie

WIL JE EEN LEUKE FOTOREPORTAGE VAN DE HELE FAMILIE, VAN GROOT TOT KLEIN? WEND JE TOT T-ONE-SHOT VOOR EEN SHOOTING: BIJ JE THUIS, OP EEN LOCATIE NAAR KEUZE!

bottom of page