top of page
20220701-IMG_6289.jpg

BELEEF JE TROUWDAG STEEDS OPNIEUW MET EEN GEPERSONALISEERDE HUWELIJKSREPORTAGE VAN T-One Shot

scrollicon

HUWELIJKSREPORTAGE

VERLIEFD, VERLOOFD EN WELDRA GETROUWD? VAN HARTE PROFICIAT!

divider

Nu ik jullie aandacht heb, ga er even bij zitten en lees even verder. Al besef ik wel dat jullie niet veel tijd hebben, want de organisatie van een trouwfeest is allesbehalve een makkie. Niet in het minst door alle goedbedoelde adviezen die jullie er bovenop krijgen. Ik hou het daarom slechts bij één: blijf vasthouden aan wat jullie zelf willen en geef vooral toe aan eventuele originele ideeën en gekke ingevingen.

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Kijk dan zeker verder dan enkel zijn foto’s, want een huwelijksfotograaf snelt je de hele dag achterna. Hij staat erg dicht bij het koppel, hun familie en vrienden. Als fotograaf heb ik al verschillende huwelijken meegemaakt. En ik weet dus uit ervaring: het moet klikken!

Daarom vind ik het heel belangrijk om eerst en vooral met het koppel af te spreken. Ik verneem graag hoe jullie die dag zien, wat jullie verwachtingen zijn. En ik bekijk hoe ik  deze best kan inlossen, want elke fotograaf heeft zijn eigen stijl. Ikzelf sta voor buikgevoel, spontaniteit. Voor mij mag er een hoek af zijn. Ik hou het graag speels en verrassend. Ik ga aan de slag met opvallende details en onbewaakte momenten van ontroering, verdriet, pure blijdschap, warmte, plezier en humor. Snappen jullie wat ik bedoel en spreekt dat jullie aan? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik verplaats me in heel België ( Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Antwerpen,  Provincie Limburg, Provincie Vlaams-Brabant, Provincie Namen, Provincie Luik, Provincie Luxemburg, Provincie Waals-Brabant, Provincie Henegouwen Brussels gewest ) en werk ook in Nederland ( Axel, Hulst,  Sas van Gent,  Terneuzen......)

huwelijk
huwelijksreportage
huwelijksreportage

VERSCHILLENDE HUWELIJKSREPORTAGES MOGELIJK

divider

Er zijn geen twee huwelijken gelijk. Ik bied dan ook diverse arrangementen aan. Hebben jullie graag foto’s vanaf ’s ochtends, terwijl het bruidspaar zich klaarmaakt? Willen jullie de fotograaf er ook bij in het stadhuis? Hoeveel exemplaren van het trouwalbum verlangen jullie? Er zijn tal van mogelijkheden voor jullie huwelijksreportage. Ontdek ze op de pagina “Arrangementen” op deze website.

EEN HUWELIJKSREPORTAGE OP MAAT? DAT KAN ZEKER BIJ T-ONE-SHOT. VRAAG VIA MAIL EEN AFSPRAAK OF EEN GEPERSONALISEERDE OFFERTE.

bottom of page